Puhkuse lõpp ja intervjuu EKAs!

Täna siis ongi minu puhkuse viimane päev. Kaks nädalat on möödunud justkui lennates ja õiget puhkust nagu polegi olnud. Samas ootan ma juba täitsa põnevusega tööpostile naasmist. Kuigi varajane ärkamine pole just minu rida, siis rutiini tagasi langedes saab sellestki üle 🙂

Mis siis aga selle kahe nädala jooksul juhtunud on, et polegi nagu õiget puhkust olnud?
Nooooo… enamik teist juba teab, et alustan sügisel õpinguid EKA moestilistika erialal (jeee!) ja just see ongi nõudnud lõviosa minu puhkusest. Portfoolio ettevalmistamine nimelt!

Kuna ma ei ole tulnud mõnest kunstiklassist või käinud rohketes disainiringides, kus voolida, joonistada või muu käsitööga tegeleda, olid minu kodus ainsateks töödeks lasteaias maalitud pildikesed, mille ema kunagi kausta kõrvale oli pannud ja stilistika, mille tegin ajakirjale MOOD. Natukene mõeldes – ilmselgelt ei lähe üks normaalne isik EKA sisseastumisvestlusele töödega, mis on tehtud lasteaias. Seega pidin kõik mõtted ühe nädalaga ellu viima ja kokku köitma.

Siinkohal tänan Karinat, kes aitas mul ideid ringi loopida ja muidugi Laurit, kes meid ringi sõidutas, kui me tahtsime jubeda vihmase ilmaga kunstitarvete poodi minna.

Aga nii ma siis veetsin oma esimese nädala puhkusest. Hommikust õhtuni meisterdades ja püüdes kõike õigeks ajaks valmis saada. Mõned pildid ka protsessist…

Super aitäh ka Marele, kes oma vabast ajast minu disainitud riietele modelliks tuli. Temaga koos tehtud pildid ja nö kaadritaguse edastan ma aga näiteks järgmises postituses, kuna enamik neid pilte on Williami arvutis.

Ja muidugi aitäh Williamile, kes lasi mul enda toast suurepärase disainimis/sodi-igal-pool toa teha!

Ilmselgelt elasin ma selles voodis terve nädala…

Heaküll… Vahepeal ma koristasin ka… (Khmkhm – korra!)

Ja nii see portfoolio valmis saigi!

Suure töö tulemus, nagu teada, oli siis see, et sain ligi kolm tundi peale vestlust kirja, mis ütles, et olen vastu võetud moestilistika erialale. (Veelkord jee!)

Teise nädala aga sõitsin päevaks Tartusse, et vanaema ja Braksut külastada, pidasin muidugi ka sünnipäeva ja sain koguni kaks täiesti vaba päeva (kaasaarvatud tänane), et niisama vedeleda. Tundub, et sellest vabast ajast mulle piisab, sest käed sügelevad juba actioni järele ja mõte muudkui töötab, et mida uut ja huvitavat nüüd ellu viia.

PS! Kiigake kindlasti ka Movie of the Month rubriiki, sest täna kirjutasin teisest filmist, mida kindlasti peaks nägema!

Today is my vacations last day. Those two weeks have just flown by and I really haven’t had a real vacation. On the other hand I’m looking forward to going back to work. Although waking up early is not my style at all I will get use to it since routine comes along. 🙂

So what has happened during these two weeks that stole my vacation time?
Wellll… Most of you already know that I will start my studies in Estonian Academy of Arts on this fall and this exactly has taken main time of my vacation. Finishing my portfolio!

Since I haven’t come from some art school or haven’t taken art classes where to build, draw or do any kind of  handiwork, because of that the only work that was done were some pictures I drew in kindergarten and one stylistics that I did for magazine “Fashion”. When you think about it – one normal person won’t go to Academy of Arts interview with work she/he drew in kindergarten. So I had just a week to make everything and also throw that everything together inside one correct portfolio.

Here I have to thank Karina who helped me to throw ideas around and of course Lauri who drove us around when we wanted to go to art store with a rainy day.

Super thanks to Mare too who from her free time came to be my model. Pictures I took with her I will post you in some other post because most of the pictures are in Williams computer.

And of course thanks to William who let me take over his room to make it one perfect design/stuff-everywhere room!

And that’s how my portfolio was completed.

Result as you know was that in about three hours after the interview I got an e-mail that said that I had been accepted to fashion stylistics. (Hurrraaaay!)

Within this other week of my vacation I drove to Tartu for a day to see Brackla and visit my grandmother, threw my birthday too and got total of two free days (including today) to just lay around. I think that this free time is enough for me because I’m dying for some action and my mind just keeps thinking of new things that I could make happen.

PS! Definitely check out my Movie of the Month because today I wrote you about second movie that you really must see!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 mõtet “Puhkuse lõpp ja intervjuu EKAs!

    1. Sirli Lump

      Kunagi võid kindlasti oma silmaga näha. Teised juba sünnipäeval kiikasid, aga ma otsustasin tervet portfooliot mitte üles riputada. Muidu saavad EKA inimesed järgmiste aastate jooksul võibolla väga sarnaseid portfoolioid näha 😀

      Vasta

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga