All about SPANX!

Niisiis super super super uudis kõigile moeteadlikele naistele, kes on kuulnud sellisest pesubrändist nagu SPANX… Nüüd on võimalik Spanx’i tooteid osta ka Eesti naistel ja seda nimelt eksklusiivselt Stockmannis.

Täielik reklaami jutt, ma tean, aga tõttöelda olen viimastel päevadel üha rohkem kuulnud jutte sellest, kui palju Spanx ühte või teist naist aidanud on. Isegi Liisa, kes on niigi pisikene ütles, et peale Spanx’i selga panemist vajusid püksid alla. See paneb ometigi rääkima ju. Ja seda veel eriti siis kui kuulsused nagu Beyonce, Gwyneth Paltrow, Katie Holmes, Jessica Alba, Tyra Banks, Miley Cyrus, Nicole Kidman ja muidugi Oprah Winfrey kõik Spanx’i kiidavad ning nii mõnigi neist on maininud, et kannab Spanx’i absoluutselt iga päev. Oma kogemusest võin öelda, et tõepoolest on võimalik ennast Spanx’i pesus mugavalt tunda ning nii mõnigi võib tänu Spanx’ile üheks õhtuks end suurusnumbri võrra väiksemaks vormida. Super!

Kuna Spalt PR sai endale au korraldada pisikene pressiüritus, siis sain Spanx’i tulemist Eestisse vaadelda justkui esireast ning seejuures olla paljude oluliste asjade korraldamise juures. Siin on Teile mõned pildid meie pisikesest üritusest.

Ja siin ka väikene tutvustav ja naljakas video:

Sooo… super super super news to all fashion forward women who have heard of such brand like SPANX… Now women in Estonia can also purchase Spanx and that exclusively from Stockmann departmentstore.

I know that this is kind of a commercial kind of text but in a couple of last days I’ve heard many stories how Spanx has helped women. Even Liisa who is really small girl said that after putting Spanx on her pants dropped. So this makes you speak out. And definitely when celebrities like Beyonce, Gwyneth Paltrow, Katie Holmes, Jessica Alba, Tyra Banks, Miley Cyrus, Nicole Kidman and of course Oprah Winfret all love Spanx and have even said that some of them wear Spanx every single day. From my experience I can say that you can really feel comfortable wearring Spanx and you really can get a size smaller for a night. Super!

Since Spalt PR had a privilege to throw press event because of the Spanx launch in Estonia, I could witness it with my own eyes and therefor be apart of thorwing the event too. So here are some pictures for you from the event.

And one introducing funny video about Spanx.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga