Photoshoot with Liisa!

Juba tubli üle kuu aja tagasi sai korraldatud minu kursakaaslase ja blogija Liisaga üks viienädalane Seppälä kampaania. Selle tarbeks valis Liisa välja viis outfit’i Spalt PR showroomist ning nii pildistasime kahekesi umbes tunnikesega (viimased pildid saigi tehtud juba vihmas) üles nö viie nädala what-to-wear pildid, millel olevaid riideid kõiki sai Seppäläst soetada. Pilte ise saab näha Liisa eelmisest blogist www.liisawho.com.

Ja siin on 10 pilti nendest viiest outfit’ist…

For some time ago now me and my new classmate and blogger Liisa did a photoshoot for Seppälä. Therefor Liisa chose five outfits from Spalt PR showroom and we shot together five ready-to-wear outfit pictures. All clothes could be purchased from Seppälä. You can see pictures from here and from her blog www.liisawho.com.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga