MOOD May issue!

Maikuu ajakirjast MOOD saate lugeda ERKI Moeshow teemalist artiklit “Miks pürgida püünele?”. Ja nagu ka ilmselt juba kuulnud olete, siis nii muuseas on see minu kirjutatud. Jeii jeii… Seega kõik ruttu ajakirja ostma!

Muude uudiste osas aga toimub homme ERKI Moeshow 2013 raames Maikuu Moekohvik, kus moodi näitab eelmise aasta ERKI Moeshow Absoluti preemia võitja Liina-Mai Püüa. ERKI ise aga on juba sisuliselt kahe nädala pärast. Seega stay tuned! 😉

mood 1

mood 6

mood 5

mood 2

From May issue of MOOD you can read an article about ERKI Fashion show and why to participate in or in the making of the show. And I think that you’ve heard but I wrote the article so here are some pictures for you.

In other news… Tomorrow will take place this Fashion Cafe where Liina-Mai Püüa (last years Absolut winner) will show her new collection. I can’t believe that ERKI is almost two weeks away. So stay tuned! 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga