Moekohvik ja “Vask” by Liina-Mai Püüa

Reede õhtul toimus Reval Cafe’s oodatud Moekohvik, kus moodi näitas Liina-Mai Püüa. Kollektsiooniks aga varasemalt Tallinn Fashion Week’il esitletud “Vask”, mille võtmeelemendiks kolmnurk.

Liina-Mai sai tuule tiibadesse just eelmiselt ERKI Moeshowlt, kus tema kollektsioon “Kleidi reform” pälvis Absoluti ja Tallinn Fashion Week’i noore moelooja stipendiumi. Saab näha, kes sellel aastal võidu näpsab. 😉

Moekohvikus olin seekord fotograafiks mina ja seega jagan ma ka teiega muidugi natukene pilte antud õhtust. Kel soovi aga rohkem fotosid näha, siis seda saab ERKI Moeshow facebooki lehelt! – https://www.facebook.com/ERKIMoeshow

PS! ERKI on juba vähem kui kahe nädala pärast! 😉

moekohvik 6 erki moekohvik 1 moekohvik 17moekohvik 27 erki moekohvik 3 erki moekohvik 2 moekohvik 25 erki moekohvik 4 erki moekohvik 5 erki moekohvik 6 erki moekohvik 7 erki moekohvik 8 moekohvik 41 erki moekohvik 9 erki moekohvik 10

Last Friday it was Fashion Cafe time in Tallinn and ofcourse I had to be there. Fashion in that night was by Liina-Mai Püüa with collection “Vask” that has been previously presented in Tallinn Fashion Week. 

Liina-Mai is a young fashion designer who won the scholarship from Absolut and Tallinn Fashion Week last year in ERKI Fashion show with her collection “Kleidi reform”. So it’ll be interesting to see who will win this year. 😉

This time I was the one holding the camera and this ofcourse means pictures for you. If you wish to see some more you should visit ERKI Fashion show facebook page! – https://www.facebook.com/ERKIMoeshow

PS! ERKI is less than two weeks away! 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Üks mõte “Moekohvik ja “Vask” by Liina-Mai Püüa

  1. Pingback: Ajakiri minevikust… | Days Worth Living!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga