Jõuluootus või mis?

Jõuluootus 7

Teate… Jõulud on juba kahe nädala pärast! Ausalt! Ei valeta… Ma ise ka ei usu. Seega on see minu jaoks vist liiga ruttu. Muidugi tuleb ka tunnistada, et kingid on mul ostmata ja ideid on ka seekord peas väga vähe.

Igatahes, nagu tavaliselt on meil kombeks peres ikka teise advendi paiku kuusk püsti panna ja jõuluehted välja otsida. Ma ei ole kunagi olnud eriline jõulufänn ja kõik külm on minu jaoks umbes sama võõras kui taimetoitlasele suur lihakänts (ma suudan isegi suvel kahe tekiga magada), aga seekord kuidagi on teine tunne sees. Niisiis otsustasingi mõned pildid meie igaastasest kuusest klõpsida. Jah, ma tean, kunst ja puha, aga kuna ma olen sama kuuske vaadanud umbes viimased 15 aastat, siis me armastame kõik oma kuuske väga ja temast niisamalihtsalt ei loobu!

Tavaliselt kuidagi ongi nii, et õige jõulu tunne hakkab sisse tulema umbes sellel hetkel, kui kuusk on tuppa toodud… Või on need pipargoogid? Või mandariinid? Või lumi? Või glögi? … Oi nüüd läks paljuks. Seega kallis sõber, kirjuta mulle mis on sinu jaoks see, mis õige jõulutunde tekitab? 🙂

Jõuluootus 1 ja 2

Jõuluootus 3 ja 4

Jõuluootus 5

Jõuluootus 8 ja 9

Jõuluootus 6

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 mõtet “Jõuluootus või mis?

 1. Britt

  Minul tekkis jõulutunne see aasta esimest korda jõuluturul. Õhk oli mõnus ja karge(selline sõna eksisteerib, eeekkks) ja täis hõõgveini mõnusat aroomi. Ümberringi müüdi glasuuritud piparkooke, üks ilusam kui teine ja taustal oli jõulumuusika. Ja sealt see tunne minuga jäi. Siis tulid koju mandariinid, tuli ka kuusk ja rohkem nagu polegi vaja. Piparkoogilõhna nagu jagub ka 🙂
  Aa ja muidugi advendikalendrid ja küünlakolmnurk on minu jaoks must have, muidu pole õige asi. Ja ikka sellest korralikust advendikalendrist räägin, mitte mingi milka,lego või ma ei tea mis suur asi, ikka ilusa pildiga ja õhukese shoksiga 🙂

  Vasta
  1. Sirli Lump

   Ooojaaa… Mul on ka olemas üks selline õhukese shoksiga kalender. Selline, mida sa kunagi iga hommik ootasid, et saaks avada ja näeks milline pilt seal peal pisikese ruudu peal on. Ja kolmnurgad on meil ka väljas igal aknal. Täitsa kohe õnnelikuks teeb. 🙂

   Vasta

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga