Oh YES I did! + GIVEAWAY

Ma lihtsalt ei saa… Britt ja Katre, ma süüdistan selles teid, teid ja ainult teid. Et teil oleks paha oma jubeda kohutava teo pärast ja, et see kummitaks teid ikka kaua kaua… 😀
Milles siis probleem? Nimelt selles, et nüüd olen ma siin päris oma domeenis. Ehk siis ma jamasin selle kallal kaua ja ei saanud hakkama. Lugeda võid minu piinu siit. Ja siis nemad muidugi said sellega hakkama ja ma ei saanud ju nii äpu olla. Tulin tagasi ja vingerdasin ja vingerdasin ja lõpuks leidsin midagi, millega ma enamvähem rahule jäin. Kuidas uus kujundus meeldib? (Jah, ma ootan juba kevadet!)

Igatahes… Kui sinul, minu armsal lugejal, on õnnestunud siia leheküljele lõpuks jõuda, siis ma pean ometi präänikut ka andma ja alustame sellel uuel leheküljel siis esimese GIVEAWAY’ga.
Loosi läheb minu meisterdatud pross DWL Jewelry hulgast ning seda juba 26’nda Jaanuari õhtul. Pross on kaheosaline ning selle meisterdamisel on otse loomulikult kasutatud sulgi ning lihvitud klaashelmeid ja käsitsi valmistatud paberhelmeid.

prossSeega, kui soovid, et see pross potsataks pakiga (ma eeldan, et nt Smartpost’iga – ikka minu kulul) just sinu kätte, siis on sul vaja teha järgnevat:

1) Jälgi minu uut blogi lehekülge Bloglovin’is või selle pisikese lammas-all-paremas-nurgas nupukese kaudu läbi e-maili.

2) Kirjuta mulle ka üks muhe kommentaar siia postituse alla ja jutusta sellest, mis sulle meeldib või ei meeldi uue kujunduse juures ja mida võiks siin rohkem näha või mitte näha.

Ja nii lihtne see ongi!

PS! Kui sa oled link’inud minu blogi oma blogrollis, siis ole vahva vahva vahva, muuda see link seal ära. 😉

Edit: Aaaaaa…. Ja kas te nägite seda Blogrolli siin paremal? Nägite? … Uff, no siis on hästi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 mõtet “Oh YES I did! + GIVEAWAY

    1. Sirli Lump Postituse autor

     No tegelikult käib see kiiresti, lihtsalt mina ei saanud aru kuidas ja guugeldasin ja otsisin õiget kohta ja siis ikka see ei ilmunud kui ma olin kõik juba teinud nii nagu kästi eks… Miljon korda tõmbasin seda pluginat ja viskasin minema ja proovisin erinevaid.

     Aga põhimõtteliselt mis sa tegema pead:
     1) Lae endale “WP Social Blogroll” ja aktiveeri see
     2) Kui sul ei ole veel laetud alla pluginat “Links”, siis lae see ka alla ja aktiveeri see ka.
     3) Sisesta linkide alla kõik blogid, mida sa jälgid ja märgi ära nende rubriigiks nt blogroll. Seda saab teha iga lingi märkimise all eraldi ehk siis sa klikid seda iga lingi sisestamisel.
     4) Siis mine moodulitesse/widgets ja lisa WP Social Blogroll sinna kuhu sa tahad, et see oleks. Sealt saad klikkida ka kohta Feed reading blogroll options. Või siis on WP Social Blogroll options olemas sul sätete all vasakul eraldi.
     5) Ja siis oled sa sätetes ja saad valida kuidas sa soovid, et ta kuvaks neid linke… Selleks on 5 erinevat võimalust. Edasi Url-check’i alt saad vaadata kas sul on kõik vajalikud andmed “Links” all igale lingile sisestatud ja kui kõik on okei, siis lähed Javascripti peale ja vajutad rebuild file!
     Minule ei öelnud keegi, et kui seda rebuilt asja ei vajuta, siis midagi ei muutu ja kogu su töö lihtsalt ei ilmu sinna… Seega ma pusisin ja pusisin ja siis juhuslikult klikkisin seda nuppu. Ja voilaaa… 😀

     Tundus lihtne? 😛

     Vasta
 1. Britt

  Kusjuures täiesti tehtav tundus 😀
  Ma praegu hakkan Eileenile lipsukesi tegema aga ma homme tegelen sellega siis, või öösel kui füürerbeebi peaks otsustama, et magamine on nõrkadele 😀 Mis tuletab meelde, et ma nägin üks öö sind online ikka väga väga hilisel kellaajal 😀

  Vasta
 2. lipsuke

  Mulle meeldib su blogi juures see, et see on aus. Rohkem võiks olla eraelulist asja, sest noh, uudishimulikud oleme me kõik ju. 😀
  Followin sind bloglovinis 🙂

  Vasta
 3. Britt

  Ma vaatan, et ma võistlen lipsukesega prossi eest 😀
  Aga vastates sellele, et mis meeldib/ei meeldi küsimusele, siis mind naaaatukee häirib see lilleline taust. Aga see on puhtalt erinevate maitsete küsimus muidugi. Minu jaoks on lihtsalt natukene liiga suur kontrast selle tekstiosa valge taustaga 🙂

  Aga muidu on kõik 5+ 🙂

  Vasta
  1. Sirli Lump Postituse autor

   Oeh Britt sa ei kujuta ettegi… 😀

   Tegelikult on võistlejaid ikka rohkem ehk siis nii 10-15 ligi. Ma ei ole saanud kõike üle vaadata telefonitsi hetkel aga mul on tõsine probleem sellega, et osad kommentaarid läksid kaduma, kuna mu sait praegu reaalselt upub rämpsposti sisse… :S Ehk siis mitte ainult see postitus vaid KÕIK postitused!
   Selle pärast ka hetkel see kommentaari heakskiitmise asi, sest puhtalt ühe ööga on mul ootel 80 kommentaari millest 99% on rämps. Oeh…
   Igatahes see Akismet mis peaks kaitsma… Ma ei saanud seda aktiveerida vist sest ta hakkas raha küsima ja minu krediitkaardi andmeid jne, aga nende andmisest ma pole.huvitatud väga… Kuidas sina sellega tegelesid?

   Ehk siis täpsustuseks… Ma loosis enam ei arvesta kas kommentaar on olemas ja vaatan seda mis info followeride kohta laekub bloglovinisse ja minu enda meilile. 🙂 Seekord siis sellega nii… Kui saaks nüüd selle rämpsuasja korda, oleks elu palju lihtsam. 😀

   Vasta
 4. Britt

  Mul oli akismetiga nii, et ise sai valida summa millega soovid neid toetada. Alguses oli ettemääratud mingi kõvem summa ja ma südamerahuga panin selle aga nulli ja sain 🙁 smaili 😀

  Vasta
  1. Sirli Lump Postituse autor

   No minul ta pakkus ka mingi 0 kuni miskit varianti ja ma valisin selle… Aga siis edasi ta hakkas küsima ikkagi andmeid krediitkaardi jaoks ja, et muidu seda API Key’d ta ei anna. No hüva siis… Kasutan nüüd CleanTalk’i. Tundub, et toimib. 😀

   Vasta

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga