Appi, ma olen “hoarder”!

Mulle on alati meeldinud igasugused kreemid ja nendega mökerdamine. Viimastel aastatel olen ma aga nende kasutamisest kuidagi võõrdunud, kuigi mingil põhjusel ostan neid ikka edasi. See käib umbes nii, et mul on kodus juba ootamas üks terve ja neli poolikut purki/totsikut/pudelit erinevaid kreeme aga siis ma näen allahindluses veel ühte eriti head. No mitte ei saa seda poodi jätta. Juba ainuüksi The Body Shop’i kehavõisid on mul oma viis ja ma ei hakka parem rääkimagi koorijatest, duššigeelidest, huulepalsamitest, näomaskidest jne jne. Teiste firmade tooteid üles lugeda ja sinna juurde lisada aga läheks juba liiga keeruliseks.

See on lihtsalt ajuvaba, kui palju kraami mul kodus lihtsalt seisab ja mida ma ostan aga siis normaalselt ei kasuta. Või ostan varuga valmis ja kasutan esimese ära aga teised kaks jäävad kappi seisma. Mul tuleb imelik tunne peale, kui ma loen ilublogijate postitusi “used up in…”, mis iganes kuus nad siis mingid purgid tühjaks tegid. Minul ei saa miski tühjaks. Kas teate miks? Kas teate? Ah? Ah? Sest ma ei kasuta peaaegu kunagi midagi lõpuni. Ära ka ei viska. Siis võibolla, kui pole seda asja avanud 3 aastat ja avastan, et sellel säilivusaeg umbes 2 aastat tagasi läbi on saanud. Siis on juba imelik seda asja endale peale määrida. See on veel ajuvabam. Aga mingil põhjusel lööb mõne asja kasutamisel mul bloki ette see, kui mõtlen, kui palju raha ma selle kreemi peale kulutasin. Siis tahaks ju ometi, et see kauem kestaks. Viis aastat on just see piisav aeg, eks? 😀

let me think

Meigividinaid ei ole ma vist juba tubli neli aastat ostnud. Vabandust, puuderkreem lendas ikkagi ostukorvi. Ja kõik mida ma olen koju toonud ongi erinevad küünelakid ning lademetes kreeme ja muud sellist kraami. Erinevad meigitooted on aga minuni jõudnud igaüks ise teedpidi. Mõni on tasuta ajakirjaga kaasas, mõne olen saanud kusagil üritusel käies, mõnel olid jalad all ja ta tagus ise vastu minu kodu ust, et ma ta sisse laseks! Ma ei ole ju ometi nii halb inimene, et ta ukse taha jätta, eks! Ja rohkem ei peagi midagi tegema selleks, et sul oleks olemas mitu lainerit, ripsmetušši, puuderkreemi, lõhnaõli jne jne. Muidugi selliste asjade kohapealt olen ma vähemalt nii korralik, et mitut erinevat asja korraga ei kasuta. Mul seisavad uued asjad lahti tegemata sahtlis ning ootavad, et mõni eelmine toode end ise eest ära kulutaks.

Eile õhtul enda tavapärast näomaski tehes hakkasin ma mõtlema, et mis oleks, kui otsiks peale seda oma tavapärase öise näokreemi asemel välja mõne testeri ja prooviks midagi uut. Selline organisatoorne inimene, nagu ma olen, panen ma ju alati kõik testerid kõrvale, et neid siis kunagi hiljem katsetada. Võib ju seal pisikeses väikeses pakendis olla mõni tõeliselt hea asi, eks? Ausõna. Aga nii seda nodi ainult koguneb. Vaadake vaid seda testeri hunnikut!

Pilt 1

Tahate lähemalt näha? No vaaaaaadake… Mis mul viga on?

Pilt 2

Mul ei ole küll plaanis sellest blogist ilublogi teha, aga eile ma otsustasin, et sellel kogumisel on nüüd lõpp ja proovin kõik need testerid ja enda lõpetamata kreemid lõpuks ära kasutada. Ma pühalikult keelan endal osta midagi uut, mis mul kodus juba olemas on! Luban teil kallale tulla, kui ma seda ei tee!

Aga mine tea… Järsku leiangi midagi uut ja huvitavat, sest kreemide ja maskidega mökerdamine mulle tegelikult oi-kui-väga meeldib. Seda peaksid need pildid ka muidugi näitama. Võimalik, et siia ilmub seetõttu tulevikus ka mõni arvustus. Võibolla ei ilmu. Võibolla need kõik asjad ei toimi ja kreemid on üldse mõttetud? Palju teil kreeme ja meigividinaid on? Öelge siis sõna sekka! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 mõtet “Appi, ma olen “hoarder”!

 1. Britt

  Mul ei ole midagi muud öelda, kui et ma olen täpselt samasugune..

  Mul ei saa ka miski kunagi otsa ja ma ikka järjekindlalt ostan ainult juurde ja juurde. Mul on praegu näiteks näiteks 5 erinevat duššigeeli. Šampoonidest ja kreemidest ei hakka rääkima. Väga kaootiline.. Ja siis ma muidugi räägin juba kuu aega kuidas ma USAst toon suuuured kotitäied VS kreeme endale 😀

  Tegelikult ma korra aastas olen selles suhtes ikkagi julm, et viskan ära mida ei kasuta. Oleks, siis et mul seisavad avamata asjad, aga ma üldiselt ikka avan ja vähemalt korra proovin ja siis lähtun lihtsalt põhimõttest, et mille säilivusaeg läbi, see läbi.

  Eelmisel puhastuskuuril viskasin raske südamega palju kosmeetikat ära, aga no mis ta seisab ja vananeb niisama. Ise olen rumal.

  Vasta
  1. Sirli Lump Postituse autor

   No minul see ongi umbes nii, et kasutan järjepidevalt enda mingit kindlat kraami aga on igasuguseid teisi ka kodus olemas. Neid ei puutu. Järsku saavad otsa vaata! 😀 Ja siis kui ükskord otsustan kasutada, siis pean enne ikka üle tšekkima, et kuupäev möödas poleks. 😀 Kohutav!

   Vasta
 2. Svea

  Haha, tõesti palju testereid ja jutu järgi palju ka kõike muud 😀 Mul oli sama asi, et tekkis palju potsikuid kuidagi kokku (ei tea küll kuidas:D:D) aga võtsin järjest need ette ja kasutasin lõpuni ära.. ja mingi osa asju viskasin ka tuimalt ära 😀

  Vasta

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga