Inspiration: Safety pin fashion

Kuna ma viimasel ajal olen nii moelainel, siis mõtlesin, et jagan teiega veel ühte inspiratsiooniseeriat. Seekord siis haaknõelamood ja täpsemalt kõik eriti üüber-cool ja ekstravagantne, mida lihtsate haaknõeltega teha annab. Allikad on muidugi ligadi-logadi igalt poolt. 😉

Varasemaid inspiratsioonikaid võid vaadata siit.

Punk12-750x600

safety-pins-trend-jewelry-vena-cava

Male Saftey Pin Fashion leather biker jacket skull copy

safety pin 1

Male Safety Pin Fashion sleeve with spikes 2

safety pin 3

safety pin 4

efb90976a0687faa5385543bae6cb1bc

safety pin 6

safety pin 5

27af38ca5b010ed7b8b2a77f8e80eee3

safety pin 2

Kuidas meeldis? 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 mõtet “Inspiration: Safety pin fashion

  1. Sirli Lump Postituse autor

   Tegelikult ma arvan, et nii ongi, et nt mõne pildi peale vaatad, et tegelikult ju köömes, mis see järgi pole teha? Nt see esimene pilt tundub täpselt selline, et ideaalne võimalus teha mõni kleit eriti vingeks. Ja siis hakkad tegema ja jamps, mitte ei tule välja. 😀

   Vasta
 1. Marina

  Jep, minu puhul on asi lausa nii lootusetu, et kui hakkad kampsunit kuduma, siis võivad hoopis sokid valmis saada:) Hakkad kleiti haaknõeltega kaunistama, aga välja tuleb maika, sest kõik koledad kohad tuleb kääridega välja lõigata:)

  Vasta

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga