Milliste otsingusõnadega minu blogisse jõutakse? Vol.2

Minu otsingusõnade saaga osa nr 2 ehk milliste otsingusõnadega minu blogisse siis jõutakse. Kel soovi esimest osa lugeda, saab seda teha siit.

Kõik otsingud on muutmata kujul! :)

malluka blogi parool – Üks otsitumaid asju üldse. Kaval värk! Sest ilmselgelt on võimalik nii see parool endale saada. Kahjuks pean ma sulle aga pettumuse valmistama, sa ei saagi seda. Teadaolevalt vahetab Mallu ka neid paroole, nii, et ilmselt ei leia sa seda ka kusagilt mujalt. What a shame… Just kui sa arvasid, et siit sa selle saadki!

cry

ei näinud silmaarsti juures – Tõesti? Mis arst ütles? Ei öelnudki midagi??? Ma annan sulle siis sellist nõu, mida mujalt ei saa… Prillid aitavad! 😉

sex koeraga ja inimesega – PÜHA TAEVAS TULE APPI! Ma ei oska mitte midagi öelda selle peale… Kõige haigem on muidugi see, et nüüd ma guugeldasin ka ise seda, et näha, kas minu blogi tõesti selliste otsingusõnadega välja tuleb. Asjaolu, et kirjutasin kunagi, kuidas inimesed liftiga sõites alati koera kohta küsimusi esitavad, tõepoolest paneb minu blogi selle otsingu teisele lehele. Appiiiiii!!! Ja kui keegi seda guugeldas ja suures tuhinas ikka mitu lehte läbi klikkis, siis reaalselt kui väga soovis ta leida mingit õiget ja tõesti vastet sellele otsingul? OI TAEVAS TÕESTI!

appi

uued suured riided hiinast – eee… Ilmselgelt sa siit netipoodi ei leinud… Ja ausalt, siis ma ei oska sind aidata ka selle otsinguga. Ära telli parem. Mine poodi, osta sealt. 🙂 Ja kui te nüüd väidate, et teatud suurusi ei saa niisama poest, siis tegelikult saab küll. Tuleb õigesse kohta minna. Trust me, I know!

õppisin reklaami – Good for you! Mina ka. 😀

ostan käsna kallesid – … Käsnakalle on päris? Või sa ostad käsnasid, mille nimi on Kalle? Ma ei saa täpselt aru… Aga kust kohast sa neid ostad? Ma tahan kaaa!

bob

mis saab merilist – Ma arvan, et Meriliga on tegelikult halvad lood. Peale seda, kui ta orvuks jäi, sest ta vanemad ta hülgasid ja ta kogemata elu armastusest rasedaks jäi ja lapse sünnitas, siis ta laps rööviti ära ja tuli välja, et tegelkult vanemad ei hüljanudki teda, vaid on hoopis surnud, sest mingi tädi tahtis tema varandust endale ja siis ta sai seda teada ja mees ka ütles, et armastab ikka teda, mitte seda naist, kellega ta vahepeal abiellus ja üldse tundus, et kõik on nagu suurepärane peale seda, kui ta ikkagi oma vanemate päranduse kätte sai ja selle tädi türmi saatis… Aga vot siis ta läks üks päev poodi vorsti ostma ja jäi auto alla. Koomas on nüüd. Ei tea, mis saab Merilist.

blogspot bakaeksam kukkus läbi – Peale seda jubedat lugu Meriliga otsid sa ilmselt kedagi, kes on bakaeksami läbi kukkunud ja sellest siis enda blogisse kirjutanud. Et umbes “Ma nagu räigelt nagu õppisin selleks bakaeksamiks ja nagu üldse mul on kõik A’d nagu, eks, aga siis ma ei tea mis nagu juhtus, mul nagu läks hääl ära natukene ja siis nad nagu kukutasid mu meelega läbi. Nagu.” Vms. Ma pean aga sinu kahjuks tõdema, et kui selliseid inimesi, kes on bakaeksami läbi kukkunud ja samal ajal blogivad, on, siis suure tõenäosusega ei lähe nad sellest oma blogisse kirjutama. Just a wild guess! Pean sulle kurvastusega teatama ka seda, et tegin ise omal ajal bakaeksami esimese korraga ära. Polnud midagi rasket.

ostan italian women – Kas sa reaalselt otsid siit blogist prostituuti? Või misassja?… Ma üritan leida mingit normaalset seletust. Umbes, et sa otsid itaalia naisteriideid ja soovid neid osta. Ma väga loodan, et see on nii. Kuigi ma ei tea, miks sa peaks otsima midagi kakskeelselt. Igatahes, kui asi ei ole nii… siis… Mis sul viga on???

varastatud jalgrattad müük – Jep. Siit sa need leiadki. Vaata kliki siit paremalt listist seda kohta, kus on “varastatud jalgrattad list”… Ma panin kõik sinna üles, mis ma olen tänavalt leidnud ja koju toonud. Raha ei taha, sest see käib mul põhimõtete vastu. Tekib liiga varastamise tunne. Aga sa võid maksta nt kasti kiivide või käsnakalledega. 😉

sponge

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 mõtet “Milliste otsingusõnadega minu blogisse jõutakse? Vol.2

  1. Eestimaa Blogi

    Jutt on hea, aga omi pilte vähe! Terve Käsna-Kallede perekond jm netijubinad pole ikka see…
    Edu!

    Vasta
  2. Pingback: Milliste otsingusõnadega minu blogisse jõutakse? Vol.3 | Days Worth Living!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga