Kadri Kruus – uus kollektsioon!

Eile esitles Eesti nahkkottide ja -aksessuaaride disainer Kadri Kruus oma uut kollektsiooni. Olin minagi kohal ja nagu ikka klõpsisin oma seebikarbiga pilte. 🙂 Enne kollektsiooni esitlust aga rääkis Kadri pisikesel pressitunnil uue kollektsiooni tagamaadest ning julgematel huvilistel oli omal käel võimalik järgi proovida ühe koti tegemise erinevaid protsesse. Tõepoolest väga huvitav!

Kui varasemad kotikollektsioonid on Kadril kandnud nime, siis seekord üldisem nimi puudub ja seda just seetõttu, et Kadri soovis disainida midagi ajatut, klassikalist ja stiilset, mis on sobilik nii meestele kui naistele. Ja just nii ongi! 🙂 Uues kollektsioonis on universaalseid kotte mõlemile.

Aga mis ma ikka rohkem pläkutan, vaadake parem pilte. Kel soovi neid rohkem näha, saab seda teha nagu ikka Buduaaris, siin. 😀 Ja kel soovi mõnele kotile käpp peale panna, saab seda teha Kadri Kruusi kodulehel www.kadrikruus.com.

B6

B1

B2

B5

B3

B4

B7

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga