Parim sõbrapäeva kingitus!

B2

Ega mul tegelikult seekord pikka juttu ei olegi. Kõik, kes mind tunnevad ja võibolla need, kes on blogi ka natukene kauem lugenud, saavad selle kingi tähendusest aru, kuid William tegi mulle super super super sõbrapäevakingituse – pisikesed Braksud!

Tegelikult on need rahakassad, aga ilmselt ei hakka me nende sisse münte koguma.

Üldiselt aga ei ole meil vist kunagi olnud tavaks sõbrapäeva suurelt tähistada või palju kingitusi teha. Pigem rohkem sellised pisikesed meened ühelt või teiselt poolt. Seetõttu olid need pisikesed muidugi eriti toredad. Ja jah, ma tean täiesti, et sõbrapäev on juba täitsa minevik, aga ikka tahtsin teile seda vahvat nänni näidata! 🙂

B1

Kas teie saite sõbrapäeva kingitusi? Midagi head? 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 mõtet “Parim sõbrapäeva kingitus!

 1. Liina

  Need on Timmu ja Pelly 😀 😀 Sa oleks pidanud mu reaktsiooni nägema – istun Helsingi lennujaamas ja näen postituse pisipilti, käed lendavad näkku ja suust kostub ninnunännuhääl: “Oi jummmmmmmmmel külll!” 😀 Kinkisime emaga ta sõbrannale ka ühe sellise (:

  Vasta
  1. Sirli Lump Postituse autor

   Ei, need on kaks Braksud või noh, üks on Braksu ja teine on tema sõber, et Braksu ei peaks kunagi üksinda olema. Muidugi tegelikult ma tean, et ta ei ole. Tal on miljon teist toredat sõpra kus iganes ta ka poleks! 🙂
   Sa peaksid mulle külla tulema siis… Alates rahakassadest ja diivanipatjadest kuni lipsude ja soolatopsideni välja pisikesed sellised kutsud. Mul on neid igal pool. 😛 Ehetest ärme üldse räägi. 😀

   Vasta

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga