Shoppamisest üldiselt ja #superrolemodel

Ega siin pikka juttu tegelikult ei ole. Eile õhtul käisin peale eksamit kiirelt läbi De La Gardiest, kus toimus Lindexi #superrolemodel kampaania avaüritus. Ilmselgelt pasundavad moeblogid sellest juba niigi, seega midagi uut rääkida ei ole. Mul vedas ja astusin uksest sisse täpselt sellel hetkel, kui moeshow välja kuulutati. Suurepärane ajastus eks! 🙂

esimene

Nii ma siis seisin seal ja ei teadnud tegelikult mida ja kust vaadata ja otsida. Probleem seisnes selles, et ma reaalselt vist ei oska enam shopata. Ma ei mäleta millal ma viimati endale midagi uut ostsin. Võibolla aastal 2013? 😛 … Ja ei, ma üldse ei tee nalja. Okei, tegelikult vist kaks korda sai eelmine aasta seal Soomes ka poodides kolatud, kuid see on ka kõik. Ma lihtsalt pole nii ammu midagi uut ostnud, et mul tekib selline imelik paranoia, kui ma midagi katsun ja vaatan. Nagu kõik kohe näeksid ja siis arvustaksid, et misasja, ta arvab, et see seelik on lahe? Appi… Kohutav!

Kunagi käisin ma nii palju poodides, et ma võisin tänaval lausa öelda, kust inimesed oma riideid ostavad, sest ilmselt olin ma neid kusagil kauplustes lettidel näinud. Sõbrannaga kommenteerisime pidevalt, et näe vaata selle naise püksid, need on täiega lahedada, ma just eile vaatasin neid seal või seal kaupluses. Nüüd olen ma poes nagu peata kana. 😀

teine

Igatahes jäi mulle enim silma Iti seljas olev kombo siin paremal pildil. Tundus lihtsalt nii mõnus ja mugav ja suvine. Väljas on vaikselt aina soojemad ilmad ja ma ei saaks lihtsalt õnnelikum selle üle olla. Ühtlasi tundum mulle ka, et minu viimase aja lemmik värv on valge. Või on see juba mõnda aega nii olnud? Ah vahet pole.

Kuidas Teil selle shoppamisega lood on? Ostate tihti endale uusi riideid? Ja mida te vanadega teete? Mina näed tubli hoarderina kogun ikka enda alla koju ja siis vingun, et ruumi ei ole ja vaja riietele eraldi tuba. 😀

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga