Milliste otsingusõnadega minu blogisse jõutakse? Vol.3

Ma ise ka ei usu, kui palju ägedaid otsingusõnu mulle vahepeal siia blogisse on kogunenud, aga ma ikka visalt muudkui copyn nad ümber ja salvestan. Ja siinkohal ma ei räägi sellest, et keegi on guugeldanud minu nime või minu tegemisi või mis iganes muud sellist. Ma räägin nendest flat out weird stuff asjadest, mida inimesed guugeldavad. Kes soovib lugeda ka esimest ja teist osa, saab seda teha siit ja siit.

Lets do this!

tumblr_inline_n0i21ho15g1qd204w

1) milline mahla jäätis vorm on hea – Kas jäätis või vorm? Selline, mida saab poest osta? Neid vorme reaalselt ei ole väga palju erinevaid, seega võid sa kohe alla anda ja minna Prismasse ja osta selle, mis sulle ette jääb. Minu kasutust sellistele võid leida siit. Ja sa võid tegelikult osta ka selliseid liivavorme nagu meritähekesed ja kuud ja värgid ja üritada nendega midagi kokku plötserdada. Aga make sure, kui sa seda teed, et sa ikka mulle ka teada annad. Ma tunnen, et ma olen emotsionaalselt seotud nüüd!

2) pillasin vanemate tahvelarvuti maha – No see on nüüd küll jamasti. Aga ma eeldan, et kui sa veel endiselt oled netis seda guugeldamas, siis ei võtnud nad sinult arvuti kasutamisõigust ära ja kõik on ikka korras. Ära muretse ma saan sinust aru. Ma tean, et arvuti on elu.

3) kui ma olin väike siis ma unistasin – Ma arvan, et sa pole ainukene. Või siis nüüd oled sa suur ja enam ei unista, sest suureks saamine võtab kõik unistused ära ja siis tuleb hakata ise arveid maksma ja sa saad aru, et riided ei pesegi ja voldigi ennast ise ja üldse üks jamps, et vahel tuleb harjaga põrandat ka pühkida ja värki. Millest on muidugi kahju. Aga mina ikka unistan mõnikord (noh, et ma ei peaks nõusid pesema). Ja siis ma mõtlen välja kuidas oma unistused teoks teha ja nii ongi. 🙂 Sellele nõude pesemisele on tegelikult hea kiire lahendus. Just don’t do it today.

tumblr_inline_n09tjwgAut1rf2m46

So maybe you should just go ahead and wash those dishes!

4) vähendada punastest tellistest maja – Ma ei ole päris kindel, et maju saab vähendada… Seda enam veel punastest tellistest maju. Või siis maja. Kui sa aga oled leidnud mingi magic viisi, siis anna sellest teistelegi teada, eks? Et nad ette vaataksid või midagi, kui sa ükskord maju vähendama hakkad.

5) asi mis teeb iga asja kõlariks – Ma tahaks ka teada, mis asi see selline on mis nt jäätisest kõlari teeb. Või pildiraamist. Või raamatust. Või aiatraktorist. Või elevandist. Mis asi see on? Bwaaah, tegelt ma olen kogu aeg seda teadnud, mul lihtsalt praegu ei meenu see nimetus vaata. Ma ausalt ka muidu ütleks, sest ma pole üldse informatsiooniga kitsi. Mul lihtsalt ei tule meelde mis asi see oli.

6) enne kui otsustad on vaja hästi mõeldaTrue dat! Nt kui sa otsustad kahandada punastest tellistest maja ilma mõtlemata ära, siis võib midagi väga jamasti minna. Mina nt elan ühes punastest tellistest majas ja jõle jama oleks, kui sa mind ära vähendaksid.

tumblr_inline_mkwyx387lE1qz4rgp

7) sa ei mõista mida sa teinud oled – Google. Mida sa teinud oled? Tõsiselt. Mida sa tegid?

8) mida oppida, et töötada kontoris – Suht kõike? Majandust? Juurat? Käpiknukkude valmistamist? Koristajaks? Oota… Mis tööd sa täpselt seal kontoris teha tahaksid? Ahhaaa… Kontoritööd. Seeeelge. Ma ei tea kahjuks ühtegi eriala, mis spetsialiseeruks kontoritööle. 🙁

9) tark naine ei alusta seksuaalelu enne, kui ta pole kindel Wise crowd around here today!

V5nGuAy

10) kui kiiresti kasutate küünelaki lõpuni – Finally midagi, millele ma oskan vastata. *suur trummipõrin* *pampararampampampaaaa…* Mitte kunagi! Keegi ei kasuta kunagi küünelakki lõpuni, sest lõpp lendab alati niisama prügikasti ja seda heal juhul siis, kui selle lõpuni mingi ime läbi ka jõutud on. 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga