Ettevõtte koduleht – lõpuks ometi!

Tegelikult on meil koduleht üleval olnud juba mõnda aega. Ma lihtsalt pole jõudnud selle reklaamimiseni siin blogis. Aga tõepoolest nii see on ning nüüd on Teil kõigil ise võimalik sinna uudistama minna.

Seda saate teha aadressil: www.dwlagentuur.ee

Koduleht

Tegelikult aga ütleme ausalt, et ega see kodulehe tegemine just raske ei olnud. Probleem oli rohkem selles, et minule ei sobinud ei üks ega teine asi ning ma muudkui andsin teada, et soovin jälle informatsiooni muuta või midagi ümber teha. Lisaks sellele muidugi asjaolu, et loobusime vahepeal ühe teenuse osast. Sellest ka see meeletu venimine.

Nüüd on koduleht vähemal üleval ja töökorras ning tõele au andes on koheselt meie broneeringud suurenenud. Kuigi noh olgem ausad, ma ise vingun veel natukene aega selle üle, kuidas mulle ei meeldi enda pildi kvaliteet seal lehel või muu selline asi, mida tegelikult keegi teine ei märka. 😀 Tüüpiline mina eks!

Igatahes minge ja uudistage ja kui te juba sellel teel olete, siis visake üks like ka meie Facebooki lehele siin. 😉

PS! 1. aprill lükkame käima ka esimese kampaania, nii, et hoidke silm peal! 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 mõtet “Ettevõtte koduleht – lõpuks ometi!

 1. Kertu

  Mind kui majandusharidusega inimest ajas see lause natuke naerma: “DWL Agentuur ehk Days Worth Living Agency on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis pakub erinevaid teenuseid nii era- kui äriettevõtetele.”. Kas mõte oli hoopis “nii eraisikutele kui ettevõtetele”?

  Vasta
  1. Sirli Lump Postituse autor

   Väga hea tähelepanek! 😀 Tänud!

   See on jäänud meil muutmata sellest ajast, kui olime enamikus alguses keskendunud ainult ettevõttetele ning eraisikutest kliente polnud ning kuskil teepeal läks kõik sassi vist. Tänks uuesti! 🙂

   Vasta

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga