Veekord Eesti Blogiauhindadest + video!

Jah, ma suutsin salvestada enda esimese video. Andke andeks see õrnalt udune olek ja minu hetkeline rant’imine ja muidugi see muusika tagataustal ja see lõpp, kus effekt kisub video paigast ära ja miljon muud väikest asja, mida ma tähele ei pannud video salvestamisel. Aga vot uuesti ka tegema ei hakkanud ning lõikasin lihtsalt mõne tõsise kokutamise välja. Las ta olla nii nagu on… Sain hingelt ära!

Mis seal siis ikka… Kui viga näed laita, seal tule ja aita! Mitte ära kritiseeri ning loobi salaja kaikaid kodaraisse vms!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 mõtet “Veekord Eesti Blogiauhindadest + video!

 1. Keidi

  Olen ka ühest-teisest blogist selle nn “blogijate sõja” kohta lugenud ja pean ütlema, et ma ei saa aru lihtsalt Milleks? Las igaüks teeb oma asja, kui mõned haid lihtsalt kõige üle sõna ei võtaks ei tekikski ju mingisuguseid probleeme. Ja siis teised nagu ka sina hetkel, haibite lihtsalt selle suureks, et mingit draamat oleks.

  Sorri, lihtsalt see on nii lapsik ja silmadel valus vaadata(mitte su video, vaid see olukord) 😀 Ja sinu blogi meeldib mulle väga, lihtsalt miks te vajate selliste lambi draamade üles kütmist :)?

  Vasta
  1. Sirli Lump Postituse autor

   Eks ma enamasti eelistangi mitte kaasa minna ja ei puutu neid teemasid ehk siis las teised kisuvad ära ja küll vaibub jälle. Seekord aga paneb minu ettevõte välja ühe auhindadest ning ma tunnen ennast liialt puudutatuna võibolla. Mul on kahju, et kui tõesti selline boikoteerimine toimub, siis auhind, mille olen välja pannud sooviga üritust toetada, võib langeda kuskile auku või tekibki olukord, kus selle saab inimene, kes seda ei taha. Minu arust on küll tore auhind. Et noh… kokkuvõttes nagu kahju on vms.

   Vasta
 2. Leelo R

  Väga hea video esimese video kohta! Tore on blogijaid ka nö elusana näha ja kuulda 😀
  Võrdlus haidega on väga huvitav. Ma arvan, et enamik blogijaid ongi sõbralikud üksteise vastu, aga eks mõned ebasõbralikud-kaigaste kodaratesse loopijad ikka leiduvad.
  Aga tundub, et kuna ma Eestis ei viibi, siis on mul midagi kuulmata ja nägemata jäänud, sest blogijate sõjaga ma kursis pole ja sellest eliidi grupist ka enne seda üritust kuulnud ei olnud 😀

  Vasta
  1. Sirli Lump Postituse autor

   Jah eks selleks, et midagi märgata võibolla peabki lähedamal seisma. Ma ausalt öeldes ei tea isegi kes seal eliidi grupis siis nö täpselt on ja kes alustas sellega, et neid nii kutsuda aga erilist vahet ei ole. Mõte on tegelikult lihtne… Vahet pole kes sa oled või kui suur sa oled, inimliku suhtumise ja võimaluse on kõik ära teeninud ning pigem võiks siis aidata ja käed külge panna, kui niisama kritiseerida ja kõrvalt vaadata, et vot kui hea, et neil halvasti läheb vms.

   Vasta
  1. Sirli Lump Postituse autor

   Aitäh! 🙂
   Mul on tegelikult väga raske avaldada midagi sellist endast aga kuna tulevikus tahaks videosid veel teha, siis noh, tegin algust. 🙂

   Vasta
 3. Anette

  Mul on tunne, et asi ei ole nendes lugejate ja sponsorite kaotamises või jagamises vaid see värk on rohkem isiklik. On ju nagu mingi isiklikul tasandil vastasseis ürituse korraldajate ja selle nö eliidi vahel. Mõlemad pooled võivad parajad ussid olla. Ühed lihtsalt ütlevad avalikult välja, teised susserdavad kardinate taga.
  Ma arvan, et see on esimese korra värk. Iseenesest tore üritus ju ja kui see hakkab toimuma iga aasta näiteks, siis rahunevad kõik maha. Siin pole tegelikult mingit probleemi, harjumise asi. Küll suhtumised ka muutuvad. Mõlemal poolel.

  Vasta
 4. sandrelle.net

  Niii hea oli Sind kuulata! Kohe kujutasin vaimusilmas ette, kuidas tulevikus inspiratsiooni-videosid tegema hakkad. Kuidagi nii vabalt räägid. 🙂

  Vasta

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga