Paroolida või mitte paroolida?

Olen sellele asjale juba pikka aega lahendust otsinud ning nüüd tundub, et olen lõpuks leidnud sellise, millega ise ka rahule jään. Nimelt pole mulle kunagi eriti meeldinud sellised blogid, kus vahepeal avaldatakse asju parooli all. Ma saan sellest mõttest igati aru ja igaühele oma eks… Mulle lihtsalt endale see mõte ei meeldi. Ma olen muidugi ka selline inimene, kes ei viitsi seda parooli tihti küsima hakat, seega jäävad sellised postitused mul enamasti ka lugemata. Lähedasemate inimestega on muidugi teine tera.

Mul on ka endal selliseid postitusi, mis on rohkem privaatsed, kuid mille olen siiski avaldanud, sest see paroolitamine ju lihtsalt ei meeldi. Siiski ei soovi ma enamasti, et sellised postitused jääksid mind kummitama tagantjärele siin blogis. Näen ju küll, et lugejaskond aina kasvab ning statistikast näen sedagi, milliseid postitusi rohkem külastatakse. Seda enam pole mõned teemad aja möödudes enam nii olulised.

Tegelikult on minu blogil ju nii palju erinevaid teemasid. Kord on see moeblogi, siis ilublogi, siis kirjutan oma arvamust erinevatel teemadel ja lõpuks eksib kõige sekka ära ka palju ettevõtlusega seotud postitusi. Miks peaksid siis need inimesed, kes tulevad blogisse otsima professionaalsust ja ettevõtlusega seotud teemasid, lugema midagi minu isiklikust elust? Ega vist ei peagi.

Igatahes olen ma otsustanud, et kõik, mis mul on avaldada, avaldan ma puhtalt ja kõigile nähtavalt. Selle vahega, et postitused, mis on privaatsemad, liiguvad nädal peale avaldamist parooli alla. Lihtsalt selleks, et nad poleks igavesti siin nii nähtavad.

Võibolla ajendab selline korraldus nii mõnegi niisama läbikäija klikkima seda nupukest “follow” siin paremal nurgas või niisama tihemini siia kiikama. Nii on ju võimalik ikkagi kõike lugeda. Nendele aga, kes alles minu blogi avastanud on, on kaks võimalust…

1) Sa kas jätad need postitused lihtsalt vahele ja naudid kõike muud, mis siin blogis üleval on või
2) Sa leiad ülevalt kontaktide alt minu meiliaadressi ja kirjutad mulle

Ühte või teistpidi, kui soovid ka edaspidi kõike ilma paroolideta lugeda, saad seda teha mind jälgides! 🙂 Ja nii ongi!